Næste
Alle
Alle
Fodbold
Tennis
Basketball
NFL
NHL Ishockey
Rugby Union
Volleyball
Forrige
Næste
Forrige
Næste
Forrige
Næste

Velkommen!

Vi har et fantastisk velkomst tilbud til dig...

Opret din konto
1

Åben din konto

2

Lav en indbetaling

3

Sæt i gang!

Regler & Betingelser

 1. Dette tilbud er kun gældende for nye spillere der har oprettet en konto mellem 00:01 GMT den 16/01/2014 og 23:59 GMT den 31/12/2016.
 2. Dette tilbud er kun gældende for den første indbetaling og kan ikke deles op i flere indbetalinger.
 3. Kunder, som foretager indskud via Moneybookers/Skrill og Neteller, kan ikke benytte sig af dette tilbud.
 4. Bonussen vil svare til 100% af den første indbetaling op til 750 DKK.
 5. For at modtage bonussen skal du spille hele din indbetaling igennem til minimum odds 1,70 (Ved multiple væddemål skal hver kamp være minimum odds 1,70). Annullerede væddemål og væddemål der lukkes via ”Luk væddemål” funktionen er ikke gældende for gennemspilningen.
 6. Kunden har 60 dage til at opfylde gennemspilskravene. Er dette ikke gjort vil bonussen bortfalde.
 7. Bonussen vil blive krediteret 48 timer efter kvalifikations kravene er gennemført. Bonussen bliver krediteret automatisk og det er ikke nødvendigt at kontakte os.
 8. Bonussen kan splittes op og laves over flere væddemål men det fulde bonus beløb skal omsættes 5 gange på ethvert sports marked til minimum odds 1,70 før eventuelle gevinster kan udbetales.
 9. Når bonussen er krediteret på kontoen er det ikke muligt at lave udbetalinger før det fulde omsætningskrav er gennemført.
 10. Kun spil om rigtige penge tæller til omsætningskravene. Bonus væddemål tæller ikke.
 11. Enhver bonus der er ubrugt efter 60 dage efter at være krediteret vil blive fjernet fra spillerens konto.
 12. Scandic Bookmakers forbeholder sig retten til at nægte en kunde et bonusspil, hvis Scandic Bookmakers på rimelig vis mener, at vedkommende, før eller på nuværende tidspunkt, misbruger eller svindler med bonusspil-systemet, for eksempel, hvis vedkommende er involveret i arbitrage.
 13. Alle kontohavere skal være fyldt 18 år.
 14. Scandic Bookmakers har ret til at aflyse eller tilbagetrække dette tilbud samt at ændre betingelserne på et hvilket som helst tidspunkt uden grund og uden forudgående varsel.
 15. Scandic Bookmakers har ret til at annullere eller tilbagetrække dette tilbud til enhver tid og uden årsag/varsel. De forbeholder sig også retten til ikke at lade visse kontoholdere deltage i dette tilbud.
 16. Scandic Bookmakers håndhæver en streng politik om kun én konto per kunde og benytter adskillige interne sikkerhedssystemer til kontoidentificering. I den forbindelse, for at undgå potentielt misbrug, forbeholder vi os retten til, efter eget skøn, at nægte at tildele bonusspil under en eller flere af følgende omstændigheder:
  1. Konti, som deler ip-adresser.
  2. Konti, som tilhører samme familie og/eller husstand.
  3. Konti, som deler samme kontaktoplysninger eller indentifikator (f.eks. e-mail-adresser, telefonnummer, kredit-/betalingskort eller anden betalingsmetode
  4. Flere konti tilhørende samme person
  5. Brud på vores vilkår og betingelser for bonusser
  6. Bevis på aftalt spil mellem kunder ved placering af spil
 17. Dette tilbud gælder kun kunder fra Danmark.
 18. Scandic Bookmakers er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende. Scandic Bookmakers forbeholder sig desuden retten til at anmode enhver kunde om fyldestgørende dokumentation, før vedkommende kan krediteres med bonus spil Dette tilbud gælder kun for den første konto, kunden opretter og gælder ikke for konti, der oprettes herefter. Dette tilbud kan ikke bruges sammen med noget andet tilbud. Scandic Bookmakers standardregler gælder. Spørgsmål vedrørende bonusser bedes sendt per e-mail til scandic@scandicbookmakers.com eller på anden måde til kundeservice.
 19. Scandic Bookmakers tilbud om bonus spil er udelukkende henvendt til kunder, som deltager i rekreativt spil. Hvis vi mener, at et tilbud om bonus spil bliver brugt til andre formål end rekreativt spil, for eksempel, men ikke begrænset til, snyderi, aftalt spil, arbitragespil eller matched betting (placering af to spil; for og imod samme udfald), forbeholder Scandic Bookmakers sig retten til at tilbagetrække tilbuddet om bonus spil uden varsel. Scandic Bookmakers foretager profilering af sine kunder for at afgøre dette.
ScandicBookmakers.com har licens hos Spillemyndigheden i Danmark.
© 2016 Interactive Sports (C.I.) Limited. Alle rettigheder forebeholdes.

Advarsel: Spil indbærer en risiko. Ved at spille på denne hjemmeside, er der risiko for at du taber penge, eller bliver ramt af psykiske problemer.
Alt spil er på eget ansvar. Alle der opretter en konto SKAL være minimum 18 år.

Betaling

Betaling

Myndigheder

Sport

LIVEBETTING

Casino